ФИНАНСИСТ

Десислава Габровска

Кандидат за общински съветник с номер 24, преференция 114

„Решението ми да се кандидатирам за общински съветник от листата на коалиция „Алтернативата на гражданите“ не е продиктувано от лични амбиции, а от желанието да работя за превръщането на Варна в чист и зелен град с европейски облик. Избрах тази коалиция, защото не е политическа партия, а е изцяло съставена от доказали се експерти в областите, които съвпадат с критериите, по които се определя един европейски град като добър град за живеене: образование, култура, право, устройство на територията, здравеопазване, околна среда, мениджмънт и управление. 
Родена съм и съм отгледала децата си в гр. Варна, обичам своя град и искам да вложа целия си опит и познания за да спечелим в каузата Варна – европейски град на хората. 
В живота си съм изкачила много върхове и не се боя от трудностите. Искам, както и вие, да се движим по хубави пътища и тротоари; да караме велосипеди безопасно по удобни велоалеи, заобиколени от зелени площи и дървета; да има хубави зали и терени за активно, целогодишно спортуване; повече градинки за отдих и места за разходка; да има работещи предприятия, които да дават бъдеще за децата ни тук, в нашата Варна, а не далеч от нея. Имах достатъчно време, за да мисля как може да се случи това и се убедих, че е възможно само, ако изградим стабилна връзка между общината, експертните организации и гражданите! Защото обществото най-точно може да дефинира какви са малките стъпки за големия резултат!“

Биографиите на личностите зад Алтернативата на гражданите