МЕНИДЖЪР

Виктория Енева

Кандидат за общински съветник с номер 24, преференция 121

„Приятели и съграждани, и моята кандидатура не е случайна! Всеки екип има нужда от опита и идеите на една борбена и работеща майка на три момчета. Влизам в политиката с единствената цел, да дам от своята енергия и любов за една по-добра Варна! Варна, в която избрах и останах да отглеждам децата си! Това е моята и вашата алтернатива!“

Виктория Мирославова Енева е на 37 години. Родена е на 25.09.1986 в гр. Варна. Горда майка на три деца – момчета на 7, на 3 и половина и на 2,4 години. 

Завършила е висшето си образование със специалност „Счетоводство и контрол” във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ и  магистратура „Приложна бизнес психология“ във ВУЗФ – София. Преминала е множество обучения и семинари в сферата на личностното развитие, лидерството и маркетинга.

Виктория Енева развива бизнес в ритейл сектора. Работила е като регионален мениджър за Варна в ЗМБГ АД, има опит в сферата на фармацията, работила в Изпълнителна агенция по лекарствата към Министерство на здравеопазването.

В момента е част от бързоразвиващия се екип на един от магазините на голяма търговска верига. 

Вдъхновена е от хора и приятели, които имат големи идеи, топли сърца и сбъдват не само своите мечтите, а и тези на другите. За себе си казва, че се раздава от все сърце, а мисията ѝ е да направи Варна по-хубав и проспериращ град за отглеждане на нашите деца.

Биографиите на личностите зад Алтернативата на гражданите