ИКОНОМИСТ

Владислав Бакалов

Кандидат за общински съветник с номер 24, преференция 103

„Реших да стана част от коалиция „Алтернативата на гражданите“, защото е време ние, можещите, да обединим силите, опита и знанията си и най-накрая да направим нещо стойностно за обществото и за развитието на любимия ни град. Не бих се захванал с политика, освен ако няма добри идеи и съмишленици, които да споделят и подкрепят моите виждания! А това, за което аз ще се боря, е подобряване на качеството на живот във Варна, защото и ние заслужаваме да живеем щастливи и спокойни.
Това, което мога да обещая, е честност и морал. Мисля, че моментът е подходящ и имаме възможност да направим нещо хубаво за град Варна, за да започне да се управлява по един по-добър начин, без задни мисли и чужди интереси“.

Владислав Бакалов е роден на 03.05.1985 г. в гр. Варна. Завършил е Математическа гимназия „Д-р Петър Берон“ – гр. Варна. Продължава висшето си образование с бакалавърска степен по специалност „Счетоводство и контрол“ в Икономическия университет във Варна и магистърска степен по „Банков мениджмънт“ в същия университет.

Започва професионалния си път в Райфайзенбанк България ЕАД като специалист кредитиране микро и малки предприятия. Кариерата му продължава в семейната фирма „Дета Маритайм“ ЕООД, където започва от технически секретар, за да заеме позицията на управител. От 2013 година до момента трупа опит в Кораборемонтен завод „Одесос“ АД като технически ръководител и Директор по административните въпроси.

Допълнителните му професионални интереси са в сферата на земеделието и управлението на сгради. 

Биографиите на личностите зад Алтернативата на гражданите