ИКОНОМИСТ

Мартин Димов

Кандидат за общински съветник с номер 24, преференция 105

„Възможността да дам своя принос за Варна ме мотивира да приема поканата на коалиция „Алтернативата на гражданите“. Да работя по неуредици, свързани с планиране, проектиране и контрол на качеството и срочност по теми и направления, които считам че съм компетентен, а именно: търговия, транспорт, логистика, градоустройство. Все каузи в града, които съм сигурен, че не са безвъзвратно загубени. С правилните знания и опит всички ние Заедно за Варна, можем да решим проблемите в краткосрочен план с бързи и видими резултати. Защото кандидатите за общински съветници на Коалиция „Алтернативата на гражданите“ са знаещи, искащи по-добри решения, по-бързи резултати и можещи да ги постигнат“.

Мартин Димов е роден на 20-ти декември 1980 г. в град Русе. Завършил е средното си образование в Техникум по строителство „Васил Левски“ във Варна  със специалност „Строителство и архитектура“. 

Започва професионалното си развитие през 2003 г., като „Мениджър продажби корпоративни Клиенти“ в областта на хидроизолационните материали и системи. 

Воден от желанието за развитие, завършва бакалавърска програма „Строителен бизнес и предприемачество“ в Икономически университет – Варна и магистратура по корпоративен бизнес и управление.

Повече от 15 години професионален опит като управител на търговски дружества с основна дейност търговия, му помагат да натрупа знания и опит  в управлението на човешки и финансов ресурс.

Мартин Димов е семеен с две дъщери. 

Биографиите на личностите зад Алтернативата на гражданите