ПРЕДПРИЕМАЧ

Павел Николов

Кандидат за общински съветник с номер 24, преференция 111

„Кандидатирах се за общински съветник в листата на коалиция „Алтернативата на гражданите“ за гр. Варна с водач в листата и кандидат за кмет - г-н Христо Димитров, с когото имам честта да споделям общи ценности и визии за бъдещето на Варна. 
Имам семейство - прекрасна съпруга и две чудесни деца. Искам моите деца да имат възможността да живеят и растат в града си, да създават своето бъдеще тук, а не да се налага да търсят възможности навън. Същото важи и за всички останали семейства във Варна. Завършил съм във Великобритания, но избрах да се върна и да живея във Варна, вместо да остана в чужбина. Нашият град има потенциал да предложи светло бъдеще за всички ни, и аз съм тук, за да работя усилено за това. 

Моите приоритети включват:

  • Образование – подобряване на учебната среда и създаване на нови възможности за обучение и развитие.
  • Бизнес и туризъм – подкрепа на местните предприемачи и разработване на стратегии за привличане на туристи през цялата година.
  • Инфраструктура – подобряване на транспортната система и градската среда, за да се гарантира удобство и безопасност за всички жители и гости на Варна.
  • Спорт – насърчаване на спортните дейности и подкрепа на младите спортисти, както и подобряване на спортните съоръжения и програми в общината.

Обединени около общи цели, можем да превърнем Варна в още по-чудесно място за живеене и работа“.

Павел Николов е роден през февруари 1989 г. в Лвов, Украйна. Женен, с две деца –момче и момиче на 5 и 7 години. Завършил е средното си образование в IV езикова гимназия „Фредерик Жолио-Кюри“ във Варна с профил френски и английски език. Продължава образованието си в Royal Holloway University of London, Великобритания, със специалност „Мениджмънт“.

Първото му бизнес начинание е отварянето на игрище за пейнтбол в Кранево през 2007 година, когато е 18-годишен. През 2013 година започва управлението на едно от най-големите заведения в град Варна, а през 2015 година отваря ресторант. През 2019 година поема управлението на два хотела в страната, един планински и един морски. От 2021 година активно се занимава с търговията с метали и метални конструкции в "Интерком Груп" ООД.

Владее перфектно френски, английски, руски и украински език, което му помага в международните му ангажименти в областта на туризма, както и в търговията с метали.

Активен член на няколко браншови организации, Павел има за цел да използва своя бизнес опит и международни контакти, за да подобри бизнес средата и да насърчи инвестициите във Варна. 

Павел е бил организатор на няколко благотворителни събития за деца в неравностойно положение.

Обича да прекарва време със семейството си и е ентусиаст по водни и планински спортове и планински туризъм.

Биографиите на личностите зад Алтернативата на гражданите