СТРОИТЕЛЕН ИНЖЕНЕР

Слав Славов

Кандидат за общински съветник с номер 24, преференция 117

„В настоящата предизборна кампания се включвам с идеята, че е време да променим облика на град Варна – да я превърнем в прекрасна, модерна, чиста и приветлива морска столица на България! Вярвам, че за всеки проблем има решение – условието е да има желание!
„Алтернативата на гражданите“ е шанс за всички можещи, искащи, знаещи, честни и работещи хора да променят града си! Можем стига да поискаме!“.

Инж. Слав Славов е роден на 22-ри януари 1975 г. в град Ямбол. От 1979 г. живее във Варна. Завършва Техникума по машиностроене и електроника „Антон Иванов“ град Варна през 1993 г. След което отбива редовната си военна служба. 

През 2003 г. завършва висшето си образование във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ със специалност „Строителство на сгради и съоръжения“. 

От октомври 2002 г. е собственик и управител на строителна компания „РИС“ ЕООД, с основен предмет на дейност строителство и строително-ремонтни дейности. От март 2007 г. е собственик и управител на „ЕВРОСТРОЙМАТ“ ЕООД  - дружество за търговия със строителни материали.

От юни 2015 г. е управляващ собственик на „ТУНЕЛЛАЙТ СП“ ООД, която специализира в продажбата и управлението на LED екрани.

От декември 2017 г. е управляващ собственик на „КС ЛАЙН“ ООД, специализирана в областта на сухото строителство. 

Партньорите му го познават като изключително отговорен, прецизен в изпълнението до детайли, последователен, нетърпящ проблеми без решение, силен управленски характер.

През декември 2015 г. Слав Славов създава „Спортен център ФИТНЕС ЛАЙН“ ЕООД – изгражда и управлява най-големият по площ спортен център, с грижа за здравето на малки и големи.

През март 2023 г. приема да изпълнява поста вицепрезидент на WABBA INTERNATIONAL България – световна аматьорска асоциация по бодибилдинг. 

Биографиите на личностите зад Алтернативата на гражданите