ПРЕДПРИЕМАЧ В ТУРИЗМА

Красимир Кирилов

Кандидат за общински съветник с номер 24, преференция 129

„Аз наистина обичам Варна. Живея тук вече 26 години и смятам че това е моят град. Най-доброто място за живеене! Обожавам го! Хората, морето и енергията тук са невероятни! Нека заедно да я направим модерна и с европейско излъчване. Да предложим незабравими културни изживявания. Заедно да покажем красотата и свободния дух на града ни! Заедно за тази Варна!“

Красимир Христов Кирилов е роден в гр. Ловеч на 27.03.1973 г. 

„За това къде и кога съм роден не съм сигурен на 100%. По документи е така, но в действителност може и да съм роден навсякъде из страната. Осиновен съм от родителите ми когато съм бил на 3 месеца. Щастлив съм с това което ми се е случило и съм благодарен на Господ че ме е дарил с това приказно семейство!“.

Едва 15-годишен започва работа като сервитьор, след това и като барман в родния си град Ловеч. Завършва Техникум по механоелектротехника със специалност „Електроника и полупроводникови прибори“. Занимавал се е с народни танци повече от 20 години.

От 1997 г. живее във Варна.
От 1997 до 2003 г. работи като барман и управител в някои от най-добрите клубове във Варна – микс клуб „Спартакус“, клуб „МоМо“, клуб „Масай“.

„Имам приказно семейство – майка, която обичам безкрайно, прекрасен баща, когото загубих преди 18 години, и безброй приятели по целия свят. Тази година станах на 50 години и мога да кажа че съм щастлив, с това което имам, разбрах че съм обичан от толкова много хора…“

В богатата му биография присъстват още специализации по маркетинг и ПР. Работил е като мениджър развитие на пазара в „Интербилд“ ООД, а по-късно основава туристическа агенция „Сиам Еър Турс“ ООД. Паралелно продължава да работи като Търговски директор в „Хорека Про енд Дистрибюшън“ ООД и „Смирнов Консулт“ ООД.

„Днес имам малък собствен бизнес, свързан с туризъм и много приятно, и красиво местенце в курорта „Св. св. Константин и Елена“ – Small City Cafe. Заповядайте там и може лично да си поговорим, тогава ще решите дали съм достоен кандидат за общински съветник“.

Биографиите на личностите зад Алтернативата на гражданите