ФИНАНСИСТ

Стоян Стоянов

Кандидат за общински съветник с номер 24, преференция 138

„В професионалния и личния си живот се ръководя от три основни принципа – честност и откритост, обичам да казвам на хората истинското си и искрено мнение по всеки въпрос, лоялност  – 13 годишен брак, вече двадесет и три години работа за една и съща компания, и ефективност. Много важно е да постигнеш успех, още по-важно е да го постигнеш с оптималния ресурс от време и пари.
Включих се в настоящата кампания защото за всички живеещи в града ни хора е видно, че Варна е в застой. Само с общи усилия, много работа и личен принос можем да променим това и да направим така, че децата ни с гордост да живеят в този град. Време е, като в приказката, да спрем да „викаме неволята, „софийската“, и да запретнем ръкави, за да си поправим сами колата.
„Алтернативата на гражданите“ е нашият шанс честни, можещи, знаещи и компетентни хора да започнат да променят града към по-добро“.

Стоян Стоянов е роден на 23-ти октомври 1977 г. в град Стара Загора. Завършил е средното си образование в една от елитните гимназии в гр. Хасково – Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров” с английски език.

Вродената му любов към всичко ново и интересно го води във Варна, където живее от 1997 година. Завършва Икономическия университет в морската столица със специалност „Стопанско управление“ и е магистър по „Международни икономически отношения“.

От началото на 2001 г. работи в „Интерсервиз Узунови“ АД и през годините е ръководил експортния отдел на фирмата и отдела за финансови инвестиции на дружеството.

Разполага с близо 15-годишен опит на международните финансови и капиталови пазари и знания в областта на икономиката, финансите, бюджетирането и анализа на компании, проекти, общини и държави.

Владее отлично английски, немски и руски език.

Семеен с две дъщери.

Биографиите на личностите зад Алтернативата на гражданите