СТРОИТЕЛЕН ИНЖЕНЕР

Иво Андреев

Кандидат за общински съветник с номер 24, преференция 122

„Вие търсите основно три неща в един човек – интелигентност, енергия и почтеност. Ако третото липсва – първите две нямат значение.“ – Уорън Бъфет

Иво Андреев е роден през 1984 г. и израснал в гр. Варна. Възпитаник е на Първа езикова гимназия в града. Магистър инженер по Строителни конструкции от Висшето строително училище „Любен Каравелов“, гр. София, трето поколение строител.

„Първите дни служба в строителния бранш започнах като практикуващ студент, а активната ми работа по специалността стартира през 2007 година във Варна, като с годините и натрупания опит съм заемал различни позиции и в администрацията, и на обектите. В момента управлявам фирма, която се занимава с реализация на проекти в сферата на строителството и инвестициите в недвижимите имоти. Горд съм, че знанията, които и до ден днешен получавам са ми предадени от най-опитните професионалисти. За мен е важно да се уча от по-опитните и ще продължавам да го правя, с каквото и да се заема. 

Мечтая децата ни да получат качествено образование във Варна, да живеят тук, да имат късмета да работят с удоволствие по специалността си в родния си град. Смятам, че с почтеност, добронамереност, професионализъм, съвместна и постоянна работа, това ще се случи".

Биографиите на личностите зад Алтернативата на гражданите